Александра Радовић: У току је концертна промоција новог албума

Александра Радовић, поп дива јединственог гласа, следећи сусрет са публиком заказала је за 7. март у дворани Центра за културу Пожаревац. То ће бити њен први концерт, након изласка албума "Предворје живота".

У сусрет Дану жена, Александра ће по први пут, у својој дугогодишњој каријери наступити у Пожаревцу, у великој сали Центра за културу.

 

Концертни репертоар обиловаће познатим хитовима попут "Чувам те"; „Као со у мору", „Љубави моја", „Бескрајно", „Бивши драги", али и песмама са актуелног најновијег албума "Предворје живота", којег је 14. фебруара у Србији објавио ПГП РТС.Албум је за хрватско тржиште истовремено објавио и Кроација рекордс.

 

- Радују ме вести да је излазак мог новог албума изазвао такво интересовање и тако лепе реакције. Још није било прилике да се сретнем са публиком у Хрватској, па се надам да су нове песме и концертна турнеја која нам предстоји идеалан повод за наш први сусрет. Захвална сам публици из читавог региона на љубави и подршци - изјавила је Александра.

Публика у Србија уживо ће моћи да чује Александру Радовић најпре у Пожаревцу 7. марта, а затим и у свим већим градовима широм земље и региона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво