Премијерно нови спот Здравка Чолића

" Ничег није било између нас "

 

Песма "Ничег није било између нас", која је освојила публику у региону, пета је нумера са новог албума Здравка Чолића која је добила своју филмску илустрацију.

Нови спот можете погледати на званичном you tube каналу Здравка Чолића.

Екипа Чолићевих сарадника одлучила је да екранизује песму коју потписује Александар Сретеновић, аранжман Никша Братош, уради управо на филмски начин.

"Сензуалност сцена које смо снимали, до сада нису виђене у Здравковим спотовима. Морали смо унети магију провокације, завођења, причу која ће до краја спота држати гледаоце у неизвесности."- каже Александар Керекеш Кеку, редитељ који свој визуелни печат оставља и на овом видео споту.

Прича о младом брачном пару који пролази кроз емотивна искушења и кризне тренутке снимана је у Новом Саду.

"Приликом слушања ове песме са сарадницима, знали смо да ће она дефинитивно добити свој спот и да он мора бити другачији од осталих јер тематика текста то изискује."-рекао је Чолић.

Улогу супруге, младе пијанисткиње, на маестралан начин изнела је Агнета Азировић, док је њен партнер којег тумачи Иван Папић, у роли згодног професионалног пливача, задужен за сцене интриге и завођења са сјајном Хелен Бабић.

У оквиру регионалне турнеје "Оно мало среће", Здравко Чолић одржаће концерте:у Загребу-Арена (20.октобар);Тузли-Дворана Мејдан (3.новембар);Скопљу-Арена Борис Трајковски(10.новембар).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво