Списак изабраних кандидата 9

Настављамо објављивање имена најуспешнијих кандидата Јавног позива РТС-а. До сада су објављена имена одабраних кандидата за 33 професионалне групације. После тромесечне праксе, која почиње 1. марта, најбоље очекује стални посао.

Наставак списка:

Графичари:

Данијел Чавић
Ивана Радмановац
Тамара Брчић
Лука Срдановић
Ненад Крстић

Веб-новинари:

Наташа Јовановић
Предраг Симић
Горан Белановић
Горан Јанићевић
Виктор Костески
Марко Љубомировић

Претходни списак кандидата за професионалне групе: инжењер за телекомуникационе сервисе, инжењер за техничко вођство у студију и реп. колима, инжењер за мрежне сервисе, инжењер аудио-технологије, продуцент, спортски новинар погледајте овде.

Списак кандидата за професионалне групе: радијски редитељ, радијски продуцент, онлајн монтажа и ЕНГ камера погледајте овде. 

Списак одабраних кандидата за професионалне групе: радијски водитељ, радијски спикер и радијски новинар погледајте овде.

Списак одабраних кандидата за професионалне групе видео-миксер и лектор погледајте овде.

Списак одабраних кандидата за професионалне групе: дизајнер звука, монтажер и копирајтер погледајте овде.

Списак  одабраних кандидата за професионалне групе: веб-мастер/веб-администратор, веб-дизајнер, костимограф, сценограф, правници, погледајте овде.

Списак одабраних кандидата за професионалне групе: преводиоци, музички сарадници, финансије и драматурзи погледајте овде.

Списак одабраних кандидата за групе: редитељ, организатор, сниматељ и пи-ар менаџер погледајте овде.

Пракса у РТС-у почиње 1. марта, трајаће три месеца током којих ће кандидати примати новчану надокнаду.

По завршетку праксе, оне који докажу спремност да преузму одговорност за будућност Јавног медијског сервиса Србије чека стални посао.

Јавним позивом РТС-а створена је шанса за младе, образоване људе да своје знање што пре и практично примене. Ово је била и најбржа генерацијска прилика за посао, усавршавање и каријеру у Србији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво