Додатне информације о пријему сигнала преко Eutelsat 16A

Сателитски програм РТС и Први програм Радио Београда за Европу и Блиски Исток, од 1. јула 2014. године, гледаоци могу да прате искључиво на сателиту Eutelsat 16A, 16 степени источно.

Редовно ажуриране информације о параметрима, неопходној опреми и начину подешавања за пријем сигнала РТС САТ преко сателита Eutelsat 16А, можете пронаћи на подсајту Програма за дијаспору РТС-а www.dijaspora.rts.rs .

Иако је највећи број нашег аудиторијума у Европи и са Блиског истока без проблема прешао на Eutelsat 16A, одређени број гледалаца у овом прелазном периоду и даље има потешкоћа у подешавању својих сателитских антена, што резултира слабијим пријемом сигнала нашег програма.

У том случају саветујемо да се обратите компанији OiV чији кол центар +385 1 618 6868 можете позвати сваког радног дана од 8-20 сати по средњеевропском времену. Такође, за добијање додатних информација, можете им се обратити и путем електронске поште на адресу satelit@oiv.hr .

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво