Читај ми!

Наша песма - интересантна дечја балада

Све је сремно за 20. Дечју песму Евровизије у Јерменији. Србију представља Катарина Савић са композицијом "Свет без граница". О дружењу са другим учесницима и квалитету наше песме чућемо од музичке уреднице Јоване Дукић која је са Катарином у Јеревану.

"Они су дивни, уживају у том њиховом сусретању уживо. Они су се већ видели на друштвеним мрежама, комуницирали су, разменили утиске и једва су чекали овај тренутак и сад је јако лепо. Они се упознају, мало су студљиви, али деца су и јако је лепо то гледати и уживати у њиховом дружењу", каже каже Јована Дукић, музички уредник РТС-а.

 Зашто је Катарина Савић ове године прави избор, када погледамо таленте све друге деце која учествују?

"Морам да кажем да је Катарина заиста другачија и од деце коју смо имали до сада, али и од друге деце која су овде и идемо на квалитет. Ово је јако интересантна песма, можда потпуно другачија од онога што је актуелно на Евровизији. Самим тим је јако интересантна, јер је то дивна балада коју је лепо употпунио и Александар Седлар и коју је компоновала Ивана Драгићевић и то је заиста лепа бајка коју ми дочаравамо на сцени", каже Јована Дукић.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво