Читај ми!

Србија на вези, РТС Свет, 18.55

Гост емисије је Бобан Стефановић, аутор изложбе "Мија Алексић - бити глумац" и Даница Трајковић, члан организационог тима Београдског месеца фотографије и Славиша Влајковић, фотограф. Реприза емисије у 02.10 и сутрадан, у среду у 13.55 на РТС Свет.

У Књажевско - српском театру отворена је изложба "Мија Алексић - бити глумац". Поставку су приредили Општина Горњи Милановац и Културни центар Горњи Милановац у част великана српског глумишта. Изложба се састоји из више сегмената његовог рада везаних за позоришно стваралаштво и филмску уметност. Гост емисије је Бобан Стефановић, аутор изложбе.

Београдски месец фотографије ове године је у новом издању и представиће колекције фотографија које нас воде кроз најразличитије приче. Први пут, у фокусу фестивала биће презентације фото књиге уметника из земље и света.

Као и претходних година биће приређене изложбе, али и едукативне радионице. О овој манифестацији, која се одржава седми пут по реду, говориће у емисији Даница Трајковић, члан организационог тима и Славиша Влајковић, фотограф.

Удружење "Херцеговац" Чикаго прославило је славу Свети Василије Острошки. Била је то прилика за сећање на стари крај, чување традиције и дружења са друге стране океана. Из Чикага извештава Александар Жигић.

Уредници емисије Тања Адамовић и Горан Маслар

Реализација Ернестина Глигоријевић

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво