Читај ми!

Група "Хурикејн" поручује дијаспори: Гласајте за нас!

Другу годину заредом, на песми Евровизије, која би требало да се одржи у Ротердаму од 18.до 22. маја, представља нас група Hurricane, коју чине певачице Сања Вучић, Ксенија Кнежевић и Ивана Николић. Припреме су у току...

 Како сте реаговале на вест о томе да ћете други пут за редом представљати Србију на Песми Евровизије?

"Биле смо веома поносне што нам је припала та част и привилегија од Јавног сервиса да и ове године представљамо Србију. Ми ћемо дати све од себе да то буде најбоље могуће."

 Ксенија, веома рано си се сусрела са феноменом популарности, поред познатог тате, али ово је сада други угао посматрања...Да ли је та популарност много напорна?

"Па јесте, уопште не спавамо...идемо из једне емисије у другу, са прилога у прилог...ми волимо овај посао, то смо изабрале, допуњујемо се, спремамо за наступе, имамо пробе, што се нас тиче даћемо све од себе да то грми!"

 Сања, ти си написала текст за песму Локо Локо. Шта је послужило као инспирација или ко је Локо из песме?

"Инспирација је била сама песма, нисам имала никог конкретно на уму...текст који је произашао био је спонатан и то је у ствари демо верзија, која можда и није требало да види светлост дана, али како су људи слушали, реаговали су да је то то...тако да је демо верзија остала оригинална верзија...песма је и врцава, весела и енергична, сходно томе је и текст. Мислим да смо погодиле ту евровизијску енергију. Немања Антонић је и ове године радио песму, у нашем је фазону и изнећемо је у нашем стилу."

"Ја сам чула све досадашње, и поред наших комшија Хрвата, фаворит ми је Украјина. То је нека мешавина модерног и етно звука..."

"И Грчка песма је добра, ове године је велика конкуренција и можемо само да се потрудимо да се деси ураган на сцени па да имамо добар пласман"

 Још се не зна тачно да ли ћете наступати у Београду или ћете путовати за Ротердам, а припреме су ту...како ће то изгледати на сцени?

Нажалост, неће бити плесне групе, имаћемо три пратећа вокала иза сцене, на сцени ћемо бити нас три...снимиле смо бекап видео који ће отићи у случају да се не одржи Евровизија у Ротердаму...али ми се надамо да ћемо отићи, то нам је жеља...

 Ми се обраћамо нашим људима у дијаспори, и када дође моменат гласања, шта да им поручимо?

"Гласајте, гласајте, гласајте!", поручују девојке из групе Хурикејн.

Са групом Хурикејн разговарала је Драгана Живојновић.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво