Читај ми!

Гласајте и подржите нашу Катарину на Дечјој песми Евровизије

У понедељак је под слоганом "Заврти магију" званично отпочела јубиларна 20. Дечја песма Евровизије. Гледаоци из Србије и дијаспоре могу да учествују у гласању и то бесплатно, на сајту jesc.tv, од петка 9. децембра, до директног преноса у недељу 11. децембра са почетком у 16 сати. Наша Катарина Савић са песмом "Свет без граница" наступа под редним бројем 14.

Раскошно окићен у духу Божића, Јереван је окупио такмичаре из 16 земаља. Захваљујући беспрекорној организацији, церемонију отварања пратио је велики број гледалаца на централном тргу у Јеревану, али и испред екрана, јер су телевизијски и интернет пренос пратили милиони гледалаца.

Такмичари су са делегацијама својих држава прошетали црвеним тепихом, а затим и испратили жреб којим је одређен редослед свих наступа: Холандија, Пољска, Казахстан, Малта, Италија, Француска, Албанија, Грузија, Ирска, Северна Македонија, Шпанија, Велика Британија, Португал, Србија, Јерменија и Украјина.

Такмичари су након жреба упалили украсе на јелци постављеној на главном Тргу и покренули талас расвете који је осветлео цео град.

Поред пријатељских сусрета са другим такмичарима, целокупна атмосфера је донела осећај о ком говоре такмичари из претходних година, а то је да се енергија евровизијског такмичења не може предвидети ни замислити, већ се само може доживети на овом планетарно популарном такмичењу.

За све гледаоце из Србије и дијаспоре постоји могућност да учествују у гласању и допринесу добром пласману Катарине Савић. Гласа се бесплатно на сајту jesc.tv од петка 9. децембра, до директног преноса у недељу 11. децембра са почетком у 16 сати.

Катарина Савић са песмом „Свет без граница" наступа под редним бројем 14.

На сајту jesc.tv се поново може гласати и у недељу након извођења свих шеснаест песама. Ваш глас се убраја у половину бодова које такмичари добијају од гледалаца, док други део бодова дају национални жирији осталих земаља.

Гласајте за Катарину Савић под редним бројем 14 и завртите магију - као што гласи и слоган овогодишњих такмичења у Јерменији.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво