Читај ми!

Радио Круг три године са нама

Радио Круг из Швајцарске прославио је трећи рођендан. 16. септембра, пре три године, на таласима Канала К из Арауа, завртела се прва емисија РАДИО КРУГ.

Идејни творци емисије су Виолета Алексић и Тања Радојевић. Тим броји седморо људи и свако има своју улогу у колажном програму који се бави информацијама из света спорта, забаве и уметности.

Поред колега који живе у Швајцарској, Круг чини и тим из Београда - тако да поред Виолете и Тање из круга, о кругу, у круг чине Мирослав Динић, Јован Арсенијевић, Ердбоб Мики, Дејан Грујић, Љиљана Црнић, повремено и Моника Рајлић.

У само три године ова вредна дружина је спојила наше сународнике широм света бројним укључењима, гостовањима, пропратила најбитније догађаје и трудила се да бираном музиком донесе добро расположење.

Због тренутне ситуације у којој се сви налазимо велико славље није могуће, али су се зато сви љубитељи Круга огласили на друштвеним мрежама и тако обрадовали кругаше многобројним честиткама из целог света.

Стигле су честитке из Радио Београда од Дејана Грујића, Милене Милићевић и Дубравке Дуце Марковић. Затим се огласио и Драган Јаковљевић из Будимпеште, Љиљана Црнић из Сплита, Петар Хрануелли из Загреба, Маџ, Миковитy и Кристина Димић са Малте, Јелена Ћирић из Прага, Бојана Арбиња Марковић из Соколца, Драган Ристић Кал, Бобан Јанковић, Марина Ђенадић из Београда, Група РУЉА из Рашке, Иван Милинковић, Биља Крстић, Снежана Неф, Пеђа Ристић, Катарина Перовић Бошњаковић, Снежана Петровић, Душка Перић из Минхена, Паул Ле роцq из Аргентине, Срђан Попов, Петар Гојковић из Париза, и многи други.

Кругаши су се такође обратили путем друштвених мрежа својим слушаоцима и пратиоцима и захвалили се од срца, а програме Радио Круга је испратила и наша медијска кућа.

Радио Круг ускоро ће представити књигу Дејана Грујића, наслова Живот на цртицу у два града Швајцарске.

"Када су честитке почеле да стижу путем видео снимака, порука на друштвеним мрежама дирнуло нас све то до суза. Тек сада видимо да се КРУГ озбиљно завртео. У само једном дану имали смо "онлајн журку" са људима са свих меридијана, којима смо обећали да ћемо се трудити да будемо још бољи. Градимо мостове пријатељства и чувамо уметност јер уметност и јесте најбољи амбасадор сваке земље, а пошто је саздана од љубави, уметност границе не познаје. Хвала свим драгим људима који су нас се сетили, хвала свим колегама који су нас подржали, хвала РТС-у и Радио Београду - нашим великим узорима јер сте од почетка са нама", рекла је Виолета Алексић.

"Велику подршку нам је дала и наша медијска кућа Канал К, која је препознала наш труд и залагање да спојимо културе свих народа и на тај начин приближимо свету оно што нашу земљу представља у најлепшем светлу", истакла је Тања Радојевић.

 

петак, 29. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво