Читај ми!

ФК "Уједињени Срби" шампиони државе Висконсин

Лепе вести стижу из Милвокија, највећег града у америчкој савезној држави Висконсин. Фудбалски клуб "Уједињени Срби" је у финалној утакмици победио тим "Бруерс" са пет према два и постао шампион државе Висконсин у Премијер Мејџор Лиги.

Победничка утакмица је одиграна у Харт Парку, на терену у насељу Воватоза пред великим бројем гледалаца.

Уједињени Срби су однели победе на свим утакмицама током сезоне, сем једне на којој су играли нерешено, управо са тимом Бруерса, на ранијој утакмици.

Међу истакнутим играчима тима је 22-годишњи Миле Шевер кога видимо на фотографији са пехаром у рукама. Он иначе игра и за тим Универзитета Висконсина Парксајд, где је играч у одбрани, а такође је и студент тог универзитета. Планира да се на постидпломским студијама специјализује за физикалну терапију.

Интересантно је и да је Милетова сестра Јелена један од истакнутијих чланова женског фудбалског тима на Универзитету Висконсина у Милвокију. Тамо је успешан студент, а жеља јој је да постане инжењер. На сајту универзитета истичу да је Јелена ћерка поносних родитеља Николе и Даре Шевер, а да уз брата Милета, има и браћу Мирка и Јандрију.

Клуб Уједињени Срби сада има паузу до пролећа, а ако буду постајили услови за то, у фебруару ће се наставити са утакмицама у дворани.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво