Још једно признање српској заједници за манифестацију Дан Николе Тесле у Нијагара Фолсу

Поводом десетогодишњице обележавања манифестације „Дан Николе Тесле" у Нијагари Фолс - Канада, поред признања које је тада, 10. јула 2020. године добила и то од градоначелника Џима Диодатија, тамошња српска заједница, 11. августа, добила је још једно значајно признање, које је члан канадског парламента Тони Балдинели, уручио координатору манифестације „Дан Николе Тесле" Бориславу Живковићу.

На позив члана канадског парламента (House of Commons of Canada) господина Тонија Балдинелија координатор манифестације Дан Николе Тесле у Нијагари Фолс Борислав Живковић имао је срдачан и веома успешан разговор са господинoм Балдинелијем.

"Поред свих похвала које смо добили за дестогодишњи рад, изражена је и велика спремност од стране господина Балдинелија да се та манифестација убудуће подржи на још вишем нивоу. Разговори на ту тему ће се наставити чим се здравствена ситуација поправи", каже Борислав Живковић, директор Српске школе "Никола Тесла" у Нијагара Фолсу и координатор манифестације "Дан Николе Тесле".

На крају разговора, господин Тони Балдинели уручио је Бориславу Живковићу посебно признање за рад у протеклих десет година.

"To je заједничко признање Српској школи „Никола Тесла", канадском Тесла техничком музеју и свим члановима наше српске заједнице у Нијагари који нас подржавају. Искрено се надамо да ће се здравствена ситуација у целом свету ускоро поправити, односно да ћемо бити у могућности да остваримо све планове за идућу годину који се тичу не само ове, него и других манифестација које су у плану и програму Српске школе „Никола Тесла"", истиче Живковић за РТС.

 

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво