Донацијом из иностранства до неопходних колица

Захваљујући иницијативи потеклој од руководства ОО Покрета за обнову краљевине Србије Панчево, Интерно одељење панчевачке Болнице је недавно добило седам нових болесничких колица за свих седам интернистичких секција.

Људско доброчинство које пркоси могућем, прелази све границе и налази оне којима је помоћ преко потребна. Овог пута стиже из САД, Канаде, Перуа и Аустрије.

Оно што је посебно занимљиво јесте чињеница да је највећи број колица (четири комада) за панчевачку Болницу донирала чувена породица Озборн, брачни пар Ози и Шерон, а захваљујући Предрагу Радмановићу из Панчева који већ годинама живи и ради у Лос Анђелесу и који их је обавестио о овој акцији.

Иначе, још три комада ручних болесничких колица обезбеђена су захваљујући уплатама Душице Ивановић (Канада), Милоша Лазаревића (Перу) и Светлане Матић (Аустрија) који су прочитали ФБ причу панчевачке поверенице ове странке „У Србији болесне очеве носе у ћебадима" и - пожелели да помогну.

"Неопходно је да сложно и мудро пролазимо кроз искушења и невоље, а свакако је најважније помоћи здравствено угроженим суграђанима и на сваки начин унапређивати услове за рад у медицинским установама", рекла је Гордана Влајић, повереница ОО ПОКС Панчево која је са својим сарадницима организовала донацију.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво