Комедија "Ко је овде идиот?" у Берну

У Берну је 16. септембра, у сали Мапамондо одиграна представа "Ко је овде идиот?" у режији и извођењу два наша глумца и комичара, Срђана Ивановићa и Милана Калинићa. Представу је организовало удружење Culture Bridge из Берна, које је протеклих година са успехом изнело више позоришних представа у главном граду Швајцарске.

Представу је организовало удружење Culture Bridge из Берна, које је протеклих година са успехом изнело више позоришних представа у главном граду Швајцарске.

Радња представе почиње када будући младожења (Милан Калинић), после бурне момачке вечери, одлази код психијатра по потврду без које не може пред матичара. Нада се да је то само формалност, ни не сања шта га тамо чека. Улази у хаос администрације, лудила, немогућег. Свом снагом се бори за оно по шта је дошао. С друге стране, чека га лекар, психијатар (Срђан Ивановић), који је и сам уморан од дугих редова пацијената и са "задовољством" се упушта у једно детаљно анализирање младожење.

У препуној сали Мапамондо, публика је уживала у представи за коју се тражила карта више. Громогласни смех је небројено пута одзвањао салом, публика се радо и активно укључила у представу, све на позив главних актера. После ове комедије апсурда, која је већ осамнаест година на сценама градова Србије и иностранства, публика је изашла насмејана, ни сама не схватајући "ко је ту идиот".

Публика је после представе уживала у фотографисању са глумцима, као и на опуштеном разговору. Глумци су оставили утисак отворених људи, који су на сцени прави професионалци, па и не чуди одушевљење публике.

Пре представе су глумци дали ексклузивни интервју за Радио Круг, нове радијске емисије на српском језику у Швајцарској, који је један од медијских покровитеља ове предстве.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво