"Срби за Србе" помогли и Крупњу

Хуманитарна организација "Срби за Србе" испоручила је хуманитарну помоћ од 24 комада беле технике за укупно 17 породица у Крупњу. У наредном периоду помоћ ће добити и пострадале породице у Републици Српској.

7 комбинованованих фрижидера, 7 замрзивача, 5 веш машинa, 4 шпорета и један шпорет на дрва испоручена је за укупно 17 породица у Крупњу.

Организација ''Срби за Србе'' окупља више хиљада чланова из расејања и Србије, покренула је средином маја велику акцију помоћи угроженим домаћинствима под називом ''Борба против поплава'', у Србији и Републици Српској, чија су имања погођена једном од највећих елементарних непогода у последњих 100 година.

Прва фаза акције ''Борба против поплава'' има за циљ да обезбеди 1.000 апарата беле технике за око 500 породица из Србије и Републике Српске.До сада је помоћ ове организације испоручена за 260 породица у Параћину, Трстенику, Ваљеву, Краљеву, Обреновцу, Свилајнцу, Великим Црљенима и Крупњу.

У наредне три недеље помоћ ће добити и пострадале породице у Републици Српској.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво