Друго место за ФК Споји!

Фудбалска екипа Српске православне омладине Инсбрук - СПО(Ј)И "ФК Споји!" освојила је друго место на турниру у малом фудбалу у организацији аустријске екипе "FC Saggenbar" у Инсбруку. На овом турниру за годину дана, колико постоји клуб, прeшли су пут од елиминације у групи 2011. до 2. места у 2012. години.

Фудбалска секција Српске православне омладине Инсбрук - СПО(Ј)И, ФК Споји! учествовала је на турниру у малом фудбалу који је организовала аустријска екипа FC Saggenbar у Инсбруку.

На турниру је учествовало 16 екипа, које су се бориле у групама од 8 екипа. Прве две пласиране екипе у групи квалификовале су се директно у полуфинале.

Млади фудбалери ФК Споји! играли су у пуном саставу и однели победу већ у првој утакмици над екипом Bazinga резултатом 3:0.

Нерешен резултат је остварен у дуелу са HC westliches Mittelgebirge (1:1), а први пораз забележен је од екипе Tiroler Versicherung (1:2), иако су играчи ФК Споји! голом Далибора Здравковића у 10. секунди утакмице повели са 1:0.

Потом су се ређале победе против Wolfsrudel-а (1:0), Team bring it-а (4:0), Soccerteam-а (2:1) и FC Kabelwurm-а (1:0).

Тако су млади фудбалери ФК Споји! са 16 освојена поена са друге позиције у групи ушли у полуфинале, где их је чекала екипа Promillo, коју су победили са резултатом 1:0.

У финалу је ФК Споји! поново наишао на екипу Tiroler Versicherung, против које су доживели једини пораз у групи. Зато је финална утакмица била додатан мотив, а емоције на врхунцу.

Нажалост „ФК Споји!" је у финалној утакмици изгубио од Tiroler Versicherung и то резултатом 1:2.

Екипа ФК Споји! је освојила 2. место на овом турниру. Играли су на месту где су пре тачно годину дана први пут заједно заиграли, што показује мерљив успех који је остварен у том периоду - од елиминације у групи у 2011. години до 2. места у 2012. години, на турниру који сваке године организује аустријска екипа FC Saggenbar.

Стрелци ФК Споји! су били: Никола Миладиновић (4 гола), Никола Икић (3 гола), Доминик Пандуревић (2 гола), Далибор Здравковић (2 гола), Стефан Јовић (2 гола).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво