Телетон будућим шампионима

Добротворна акција "Телетон" одржава се вечерас са почетком у 21 час уз директан ТВ пренос. Циљ контакт шоу-програма, у којем учествују познате личности и одговарају на телефонске позиве гледалаца јесте опремање фискултурних сала у основним школама у Србији.

Добротворна акција "Телетон", коју и ове године организује Радио-телевизија Србије  у сарадњи са Народном канцеларијом председника Републике и Рајфајзен банком, а уз подршку Министарства просвете, одржаће се вечерас са почетком у 21 час, уз директан ТВ пренос на Првом програму.

Овде можете видети инструкције за уплате.

Циљ акције је опремање фискултурних сала у основним школама у Србији. Намера организатора је да уз помоћ компанија и појединаца опреме фискултурне сале у 30 општина у Србији.

"Телетон" је осмишљен као контакт шоу-програм у којем учествују познате личности, глумци, музичари, спортисти, и одговарају на телефонске позиве гледалаца. Емисију чине и музичке нумере, разговори, укључења гледалаца, као и прилози из основних школа којима је помоћ упућена.

Сваки позив и СМС порука су донација.

Гости у овогодишњем "Телетону" су: Никола Којо, Весна Тривалић, Владо Георгијев, Момчило Бајагић Бајага, Иван Босиљчић, Јелена Томашевић, Марко Кон, Мина Лазаревић, Жељко Јоксимовић, Мирослав Илић, Мерима Његомир, Ана Бекута, Бане Трифуновић, Срђан Милетић, Бојана Стефановић, групе "Регина", "Легенде" и "С.А.Р.С", спортисти Немања Бјелица, Мирослав Радујица, Андрија Прлаиновић, Никола Рађен, Радослав Петровић и Дејан Лекић.

Водитељи програма су Јована Јанковић, Душица Спасић и Дејан Пантелић.

Пут до победе почиње првим голом, првим кошем, првим скоком. Први спортски кораци праве се у сали за физичко. Придружите нам се. За будуће шампионе!

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво