Pokloni pčelu!

Idealan poklon za Dan zaljubljenih može biti - pčela! Ukoliko više želite, to može biti i neka druga ugrožena životinja, važno je da postanete njen virtuelni vlasnik, usvojite je i brinete o njoj ili je nekome podarite. Cilj akcije koju promoviše Cvetska organizacija za prirodu - WWF Adria Srbija je skretanje pažnje na ugroženi živi svet.

Pored ove teme, razgovaramo i o Danu planete Zemlje koji se bliži a koji opominje na alarmantnu situaciju sa istrebljenjem pojedinih životinjskih vrsta i zahuktalim klimatskim promenama.
Naša gošća je Aleksandra Ugarković iz WWF Adria.

U nastavku emisije bavimo se drugačijim temama, muzikom pre svega. Čućete zanimljivosti iz sveta muzike koje su obeležile ovaj datum kao i priču koja se krije iza jedne pesme. Pred kraj emisije čućemo i vesti sa beogradskih ulica. 

Voditeljka Ružica Vrhovac

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво