Читај ми!

Fotošopiranje in vivo

Mis Ekvadora, a potom i cele Južne Amerike, devetnaestogodišnja Ketrin Kando, umrla je od srčanog udara tokom operacije uklanjanja masnih naslaga. Njena familija je izjavila da je pristala na liposukciju jer joj je bilo preporučeno da skine pet kilograma masnih naslaga.

Ako neko već želi, prvo nek proveri zašto želi. Ako želi zbog sebe, prvo mora da proveri sebe. Ako je sve u redu - psihički i fizički - onda treba naći dobre hirurge (ili čak odustati od celog zahvata).
Koliko mladih u Srbiji je hirurgijom menjalo na svom telu ono što smatraju da nije bilo lepo? Da li te operacije obavljaju odgovorni i stručni ljudi? Na šta obratiti pažnju kada se neko upušta u „uživo fotošopiranje”? Zašto smo večito nezadovoljni sobom? O tome pričamo u prvom satu emisije.
Od 14 časova slušamo singlove i pesme sa albuma koje su objavljene na današnji datum, ili one koje podsećaju na rođendane muzičara. Tu je i pola sata muzike iz Srbije i regiona, slušaćemo i priče o poznatim pesmama, ali i one koje su trenutni hit. Pratimo i gužve u saobraćaju i druge aktuelnosti. 

Emisiju vodi Kruna.

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво