Читај ми!

Pazi, vazduh!

Dokumentarni film „Pazi, vazduh!”, u produkciji „Oblakoder” magazina uskoro će imati svoju premijeru. Novinari „Oblakodera”, u saradnji sa organizacijom RERI, želeli su da postave pitanja u vezi sa prekomernim zagađenjem vazduha koje je očigledno na teritoriji Beograda ali i drugih gradova u Srbiji poslednjih godina. Šta nas to guši i kako rešiti problem?

„Pazi, vazduh!” je urađen kao kratkometražni dokumentarni film i prikazuje do sada osmotrene uzroke zagađenja, sa posebnim osvrtom na aktuelni Plan kvaliteta vazduha usvojen 2021. godine. Narator filma je glumac Marko Grabež a muziku potpisuje grupa „Koi Koi”.
Naši gosti su Snežana Katunac, novinarka „Oblakoder” magazina i idejna kreatorka filma, kao i Mirko Popović iz organizacije RERI, odnosno, Regulatornog instituta za obnovljive izvore energije.

U nastavku emisije bavimo se manje opterećujućim temama. Pominjemo događaje iz sveta muzike koji su obeležili današnji dan, a čućemo i vesti sa beogradskih saobraćajnica koje donosi Milica Đilas.

Voditeljka Ružica Vrhovac

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво