Читај ми!

Koliko ste platili udžbenike ove godine?

Izveštaj o analizi stanja konkurencije na tržištu udžbenika za osnovno obrazovanje na teritoriji Srbije u periodu od 2018. do 2020. godine, koji je objavila Komisija za zaštitu konkurencije, dao je mnoge uvide u relacije izdavači-uprava škole-roditelji i učenici.

O njima je povodom dve godine rada Fondacije „Alek Kavčić" govorio njen osnivač na konferenciji za novinare u Medija centru.
Aleksandar Kavčić pričao je o dosadašnjim dometima distribucije besplatnih udžbenika u elektronskom izdanju i štampanim koja koštaju dva dinara po stranici. Kakvo je trenutno stanje u polju izdavaštva udžbenika i načinu na koji se škole opredeljuju za određene autore? Kako to menja i može da promeni pomenuta fondacija? Kako da se đaci i roditelji jače nametnu kao faktor koji se pita u odabiru udžbenika? O svemu tome pričamo do 14 časova.
U nastavku slušamo singlove i pesme sa albuma koje su objavljene na današnji datum ili one koje podsećaju na rođendane muzičara. Tu je i pola sata muzike iz Srbije i regiona, slušaćemo i priče o poznatim pesmama, ali i one koje su trenutni hit. Pratimo i gužve u saobraćaju i druge aktuelnosti.

Emisiju vodi Kruna.

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво