Читај ми!

Svećice i torta su tako demode

Dečiji rođendani su prošli mnoge faze u prethodnim decenijama, od kada se praktikuje njihovo svečano obeležavanje.

Nema više čuvenih sendviča sa trapistom i krastavčićima, nema divljanja po kući slavljenika, niti gipsanih figurica iz knjižare na poklon. Igraonice, rođendaonice, animatori, papirna oprema za žurke, oslikavanje lica, poseban dekor, neobični slatkiši; danas je to klasičan paket proslave rođendana i školske i predškolske dece.
Koja je prednost ovakvog slavlja, a na šta smo u svemu tome zaboravili?
A može i ovako: da li biste proslavili ili rado pustili dete na proslavu rođendana u okviru koje se ide na izlet u prirodu, jedu jabuke i paradajz, posećuje štala? Ovakve izlete i proslave rođendana organizuje Udruženje „Veseli čuperci” iz Gornjeg Milanovca a kako se deca zabavljaju i mnogo toga nauče ispričaće nam Ivana Đoković Joksić, dečji animator i osnivač ovog udruženja.
Pre ove teme, u rubrici Tek da se zna čućete šta je bio „seksting” u 19. veku i kako će stanovnici Rima i Milana uskoro dobijati poštanske pošiljke. Posle 14 sati, okrećemo se muzičkim temama. 

Emisiju vode Ivana i Kruna.

Летња башта Летња башта

Autor:
Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво