Ustanak

Za lepše buđenje nedeljom preporučujemo lepe priče o dobrim i dragocenim ljudima koje ima naša Srbija.

Aktuelne vesti, vremenska prognoza, stanje na putevima i graničnim prelazima, bioprognoza, kultura, dobri ljudi i mnogo toga još za lepši početak dana.

Upoznajte Janka Radišića, glumca koji s predstavom „E, moj Todore” izaziva veliko interesovanje publike i mnogo smeha. Takođe, iz Zaplanja nam je nedavno, u Radio Beograd, stigla naša poznata književnica Negoslava Stanojević, autorka knjige „Jošte čekam taj reč” koja je napisana na zaplanjskom dijalektu. Pričali smo i sa osvajačem dečjih srdašaca, piscem Aleksandrom Janjuševićem iz Kragujevca koji je nedavno održao promociju svoje dve knjige: „Moja se mama boji mostova”" i „Borba za proleće”.
Saznajte i kako da osnažimo ranjive porodice i decu koja žive u njima o čemu će za naš program govoriti Jelena Tanasijević, saradnica za razvoj i implementaciju programa u organizaciji SOS dečja sela Srbije.
Predstavićemo i ovogodišnjeg dobitnika ordena Svetog despota Stefana Lazarevića, Drana Vukića, dugogodišnjeg upravnika Dobročinstva, Pokloničke agencije Srpske Pravoslavne Crkve. I to nije sve. 

Ekskluzivno, sa ovogišnjeg Egzita, javiće se naši specijalni izveštači Neša Kuzmić i Siniša Obrenić i preneti svoje utiske s festivala od prethodne noći. 

Očekujemo i vaše komentare. Šaljite ih na broj 064-0-202-200. Možete koristiti Vajber, ali i SMS za komunikaciju.

Dobro jutro!

Voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво