Читај ми!

Nisi sama

Javnost u Srbiji danima je uznemirena vešću da je poznati nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić uhapšen zbog optužbi da je seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dve bile maloletne.

Slučaj je pokrenuo brojne teme u društvu i čini se da će izazvati i brojne promene. Kako da pomognemo žrtvama kao društvo i pojedinci, kako da pretnje prepoznamo na vreme razgovaramo sa psihologom Tanjom Ignjatović iz Autonomnog ženskog centra.

U nastavku emisije podsetićemo vas na važne događaje u pop rok istoriji koji su dogodili na današnji dan. Tu je i pola sata rezervisanih za domaćicu, muziku iz Srbije i regiona, priča o jednoj pesmi i niz aktuelnih zanimljivosti i važnih informacija.

Emisiju vodi Jelena Knežević.

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво