Čitaj mi!

Hipersenzitivci

Za njih se kaže manjina u svetu, ali većina na psihoterapiji.

Svaka peta osoba je visokosenzitivna, što znači da je osetljivija na emocije, stres, promene, energiju i kao takva zahteva poseban pristup i negu. Hipersenzitivce možemo prepoznati još u ranom detinjstvu. To su deca koju najčešće opisuju kao: stidljivu, povučenu, čudnu, zahtevnu, neobičnu. Kako prepoznati hipersenzitivnu osobu i kako se sa hipersenzitivnošću nositi, u emisiji govori stručnjak za ovu oblast, psiholog Žana Erdeljan.

U nastavku emisije posebnu pažnju ćemo posvetiti muzici i to bendovima: The Who, Scorpions, Queen i Aerosmith, jer su se u njihovoj karijeri važni događaji desili baš na današnji dan. Tu je i pola sata rezervisanih za muziku iz Srbije i regiona, jedna posebna priča o pesmi, najava kulturnih dešavanja i informacije od našeg reportera sa beogradskih ulica.

Voditelj emisije je Jelena Knežević.

Obrati pažnju!  	Obrati pažnju!

Autor:
Beograd 202

Znate li za jednu od omiljenih mačijih igara? To je vijanje crvene tačkice lasera kao da je ukleti neprijatelj, a mačka rešena da spasi svet od zle Crvene tačke. Naši problemi su, nekada, tek toliko stvarni. Tačnije, često se bavimo brigama iz pogrešnog ugla. Mi predstavljamo važne izazove i put do njihovog razrešenja – obrati pažnju! [ detaljnije ]