Читај ми!

Tate na „porodiljskom”

Vest da će očevi u Francuskoj uskoro, po rođenju deteta, moći da dobiju „očinski dopust” u trajanju od četiri nedelje, odjeknula je svetskim medijima, koji se utrkuju u analizama o važnosti prisustva očeva u prvim danima života novorođenčeta. Kakva je situacija danas kod nas po pitanju učešća tata u odgajanju i vaspitavanju dece, razgovaramo sa Gordanom Plemić iz Udruženja „Roditelj“.

U nastavku emisije slušamo datumske pesme i priče kojima ćemo obeležiti važne događaje iz istorije popa i roka koji su se dogodili na današnji dan: rođendan Pola Sajmona, objavljivanje drugog solo albuma Stinga i četvrtog albuma Nore Džouns. Tu je i pola sata rezervisano samo za muziku iz Srbije i regiona, a upućujemo vas i na numere koje su aktuelne. Čućete i kakva se to posebna priča krije iza jedne pesme, a za organizovanje dana, tu su servisni podaci i naš reporter. 

Voditelj emisije: Jelena Knežević
Reporter: Jovana Zec

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво