Kako ste?

Jedno ovakvo pitanje vredi više od stotine saveta kako da budete.

Kako god da se osećate ovih dana, u redu je, jer su okolnosti promenjene, a tenzija velika. Kako da se sa time nosimo, kako da naučimo da kažemo kako smo i da saslušamo odgovor drugih na to pitanje, jer empatija je ključna, a podrška najvažnija. O tome razgovaramo sa psihoterapeutkinjom Gordanom Marčetić Radunović i socijalnom radnicom Ivanom Seratlić, koje danas organizuju i onlajn radionicu za mlade na ovu temu. 

Nastavak emisije rezervisan je za muzičke priče u vezi sa 13. julom. A na današnji dan rođeni su Roger McGuinn i Oliver Mandić, objavljena je kultna pesma Boba Dilana Knockin' on Heaven's Door, kao i singl Deeper Undergorund benda Jamiroquai, održani su Live Aid koncerti. Tu je i pola sata rezervisano samo za muziku iz Srbije i regiona, a upućujemo vas i na numere koje su aktuelne.
Čućete i kakva se to posebna priča krije iza jedne pesme, a za organizovanje dana, tu su servisni podaci i naš reporter. 

Voditelj: Jelena Knežević
Reporter: Jovana Zec

Поподневна Летња башта Поподневна Летња башта

Autor:
Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво