Pogled iz svemirskog broda

Pogled iz svemirskog broda je emisija koja se bavi naučnom fantastikom, hororom i fantazijom - u književnosti, filmu, muzici, stripu, kompjuterskim igrama, kao i u svim ostalim njihovim pojavnim oblicima.

Lazar Bodroža posle uspeha sa SF filmom „Ederlezi rajzing” sada sprema slično ostvarenje koje će raditi za holivudske producente - „Auroru”, a u kojem će glumiti čuvena Megan Foks. S druge strane Nikola Nikita Jeremić je čekao godinu dana da se pojavi muzika koju je radio za video-igru „Starpoing Gemini 3”.

Dejan Ognjanović nam najavljuje dva nova horor naslova iz „Orfelina”, ali i šta je pisao za novi broj čuvenog časopisa „Ru morg”. Pisac iz Niša Miloš Petković je i dalje u svetu „Patuljaka i vila” - iako je ovaj serijal napisan i objavljen. Međutim, priprema se strip ali i nova predstava. Konačno, Boris Mišić nam najavljuje svoju novu zbirku priča „Nebeska zvona”. 

Šta će fanovi fantastike u Kostolcu imati na repertoaru Biblioteke u martu, otkriva nam Renata Minić, dok nam Andrej Ćirić predstavlja šta je Društvo ljubitelja fantastike „Lazar Komarčić” spremilo za svoj tribinski program, koji se održava u Domu omladine. 

VODITELj: Vladimir Todorović

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво