Pogled iz svemirskog broda

Pogled iz svemirskog broda je emisija koja se bavi naučnom fantastikom, hororom i fantazijom - u književnosti, filmu, muzici, stripu, kompjuterskim igrama, kao i u svim ostalim njihovim pojavnim oblicima.

Pročitali ste „1984”, gledali „Velikog brata”, slušali grupu Popsajkl i pesmu „Ministarstvo istine”, a od 30. januara spremite se da uskočite u još jedan „orvelijanski” svet, ali u svetu video igara.
Naš kreatorski par Sanja i Dušan Čežek otkrivaju nam šta se krije iza njihovog originalnog ostvarenja „The Ministry of Broadcast”!

Vladimir Jovanović iz Sakurabane nam najavljuje novi „ChibiCon”, zimsku anime konvenciju koja će se održati sledećeg vikenda u Domu omladine. 

Kraj sage o Skajvokerima, u devetom filmu iz serijala „Zvezdani ratovi”, i dalje je na repertoaru srpskih bioskopa, a šta o najnovijem spektaklu i celoj franšizi kažu fanovi - čućete iz snimaka sa tribine na kojoj su razgovarali, slagali se i ne slagali, reditelj Stevan Filipović, filmski kritičar Jovan Ristić i Miljan Tanić

VODITELj: Vladimir Todorović

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво