Obrati pažnju!

Političke stavove ljudi danas je najlakše oblikovati na internetu.

Na osnovu navika korisnika i onoga šta gledaju na internetu - kao što su vesti na veb sajtovima - Gugl je pretpostavljao da li su korisnici politički levo ili desno orijentisani.
U Sjedinjenim Američkim Državama političari imaju mogućnost da targetiraju ljude na osnovu njihovih političkih preferencija.
Međutim, u drugim zemljama bilo je moguće da se iz političkih partija Guglu pošalju liste kontakata - na primer, članova stranke - a u ovoj kompaniji bi ih potom uporedili sa Gugl korisnicima kako bi se oglasi direktno pojavljivali kod osoba kojima stranke žele da se obrate.
To više neće biti dozvoljeno. Gugl, za razliku od Fejsbuka, planira i da uvede mere protiv očiglednih obmana u reklamama. O tome pričamo na početku emisije.
U nastavku i drugačije teme. Naš „Kulturni vodič” biće od pomoći u obilasku izložbi, predstava i drugih manifestacija širom Srbije. „Vremenske kapsule” podsetiće na pesme i muzičare koji su „rođeni”, i rođeni na današnji dan. Čućete i „Priče o pesmama”, pola sata muzike iz Srbije i regiona, a naš reporter upozorava na eventualne saobraćajne gužve na gradskim ulicama. 

Voditelj: Kruna Pintarić
Reporter: Milica Đilas

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво