Obrati pažnju!

Šta kada autentično novinarstvo – nije to?

Ko bi još posumnjao da je dugogodišnji novinar nemačkog magazina Špigl, Klas Relocijus, nagrađivan i poznat, zapravo moderni baron Minhauzen?

Honorarac „Špigla”, novinar Huan Moreno pokrenuo je aferu „Relocius”. Iz štampe je upravo izašla njegova knjiga „Hiljadu redaka laži”, o usponu i padu „Špiglovog” novinara Klasa Relocijusa koji je sa reportažama u mešavini laži, bajke i falsifikata u pet godina pokupio oko 40 nemačkih, evropskih i svetskih nagrada za „autentično novinarstvo”. Producentska kuća „Ufa” iz Potsdama je već otkupila filmska prava na priču o „modernom Minhauzenu”. Na početku emisije vam prenosimo detaljnije šta je Relocijus sve fabrikovao, a diskutujemo i o tome kako danas uopšte verovati novinarima i hroničarima dešavanja oko nas.

U nastavku emisije predlažemo kulturne događaje, svirke i koncerte koje možete posetiti ovih dana. Slušaćemo pesme nekoliko muzičara rođenih na današnji dan, tu je i pola sata pesama samo iz Srbije i regiona, noviteti sa top lista, priče o pesmama i naš reporter sa aktuelnim gradskim informacijama.

Voditelj: Kruna Pintarić

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво