Читај ми!

Jutarnji vikend program

Jutarnje zajedničarenje

U poslednjih mesec dana desile su se četiri nesreće u teretnom prevozu opasnih materijala, koje su mogle da izazovu katastrofu ogromnih razmera. Istražne komisije još uvek rade svoj posao i još se ne zna krivac za ova nesrećna događanja, kaže Nenad Stanisavljević, pi ar Infrastrukture železnica Srbije. Da li je uzrok iskliznuća vagona loše stanje šina na našim prugama ili je u pitanju ljudski faktor, pa i prekomeran teret koji se prevozio, rezultati istrage će sve razjasniti, podseća Nenad Stanisavljević.

U kakvom su stanju pruge Srbije, gde je u planu izgradnja brzih pruga, a gde rekonstrukcija starih, kako je nekadašnja Železnica Srbije podeljena na više preduzeća i sa kojim ciljem, saznaćete u našem jutarnjem magazinu, u subotu, kada će nam gost biti Nenad Stanisavljević.

Prošetaćemo Srbijom ali i dati pregled nekih kulturnih dešavanja u prethodnoj nedelji i najaviti druge.

Redovne rubrike, servisne informacije.

Broj telefona našeg Studija je 0113229653, a imejl adresa novidan@rts.rs.

Emisiju priprema i vodi Dragana Veljković, muzička urednica je Jelena Veselinović.

Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво