Читај ми!

Nikola Čuturilo

Nikola Čuturilo Čutura, beogradski rok autor, kompozitor, pevač i gitarista, održaće sa svojim bendom 3. juna koncert u Domu omladine Beograda.

Publika će biti u prilici da čuje pesme sa aktuelnog albuma „Priče iz Depoa". Reč je o sedmom studijskom albumu ovog muzičara, koji, kako se navodi, predstavlja kolekciju pesama: intimnu i iskrenu ličnu projekciju, sa konceptom dobro snimljenog živog benda na zadatku, sirovo, bez nepotrebne kozmetike.

Ovaj koncert biće povod za gostovanje u emisiji U prvih pet, u kojoj ćemo razgovarati i o statusu muzičkih umetnika u našoj zemlji - koliko se često nalaze u i šta ćemo sad? poziciji u našem društvu, posledicama koje je pandemija korona virusa ostavila u domaćoj muzičkoj industriji, ali i njenoj budućnosti.

Od kulturnih događaja nedelje izdvajamo 75. Filmski festival u Kanu, 14. festival iberoameričkog filma Španski metar, 26. festival Ring Ring i otvaranje izložbe „Feministička avangarda 1970-ih. Radovi iz Verbund kolekcije, Beč", u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine.

Govorićemo i o knjizi „Tumačenje lirske pesme" Tihomira Brajovića.

Emisiju priprema i vodi Sara Arsenović.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво