Читај ми!

Emisija o radiju i radiofonskom stvaralaštvu

„Radio je mlad"

U pet epizoda promo-serijala „Radio je mlad", koji realizuje odeljenje Multimedijalnih sistema Tehnike i produkcije Radio Beograda, naš medij je predstavljen iz ugla mladih novinara, organizatora, ton-majstora, inženjera i dr. Radio je medij za savremenog čoveka u pokretu, sa temama iz kulture, umetnosti, sporta i dnevnih aktuelnosti, koji ima sadržaje i za mladu publiku. Kojim se poslovima bave mladi ljudi u radiju i zašto su odabrali baš Radio Beograd?

O ideji ovog projekta, ali pre svega o mladosti u najstarijem elektronskom mediju, razgovaramo sa Bojanom Šterlingom, Anom Grujić i Slađanom Banić iz sektora Multimedijalnih sistema Tehnike i produkcije Radio Beograda, ali i sa učesnicima - mladim ljudima koje svoje stvaralačke puteve trasiraju kroz kreativne potencijale Radio Beograda - Milošem Marinkovićem, snimateljem muzike, i Isidorom Bovan iz Muzičke redakcije Radio Beograda 2.

U rubrici „Kutija za pamćenje" emitujemo odlomke iz razgovora Miloša Jevtića sa sarajevskom slikarkom Milevom Micom Todorović. Ovi razgovori vođeni su za ciklus emisija „Gost Drugog programa" 1977. godine.

Emisiju uređuje i vodi Ranko Stojilović.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво