Читај ми!

Ekološki magazin

Nepristojna ponuda

 

Ministarstvo za zaštitu životne sredine objavilo je preliminarni spisak onih koji su dobili sredstva za projekte na ovogodišnjem konkursu. Ono što je već postalo uobičajeno - za većinu niko iz ekološkog sveta nije čuo, registrovani su tik pred konkurisanje, a nemaju ni sajt ni informacije o prethodnom radu koje bi na isti stavile. Ima i nešto novo - izvesna osoba je kontaktirala organizacije koje su se prijavile i vrlo direktno ih uputila da je potrebno da "stimulišu" komisiju. Koliko njih je ovako savetovano - još se ne zna, jer je samo Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije izašlo u javnost i najavilo podizanje tužbe. Čućete Slobodana Kneževića.

Zrenjanin je žedan skoro dve decenije. Zrenjaninska akcija (ZRAK) traži od odgovornih institucija da svakom građaninu obezbedi najmanje dve litre vode na dan, što je zdravstveni minimum.
Vreme je raznih pokušaja dizanja imuniteta, a najlakše je kupiti vitamine. Nije pametno da vrstu i dozu određujemo iz svoje glave, a treba da znamo i u koje vreme se uzimaju. O tome govori doktorka Bojana Mandić.

Autor i voditelj emisije je Aleksandra Vukićević.  

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво