Читај ми!

Ekološki magazin

„Neka, sama ću." Priroda

Korona voli zagađen vazduh - kažu studije rađene poslednjih meseci u mnogim državama sveta. To čak i nije novo - stručnjaci su o tome pisali i pre skoro dvadeset godina, jedino što su onu zvali Korona 1, a ovu Korona 2. Virus je u međuvremenu poradio na sebi, a mi smo spavali u mehuru superiornosti. Govore: Branislava Matić Savićević iz Instituta Batut, Dominik Nil iz Ambasade Velike Britanije i Srđan Kukolj, stručnjak za oblast javnog zdravlja.

Obnovljivi izvori energije bi očistili vazduh, ali o njima se i dalje više govori nego što se koriste. Da li je problem u tome što se gledaju kao izvor bogaćenja za pojedince, a ne kao izvor čistije životne sredine za sve? Čućete prof. dr Aleksandra Janjića i Željka Doleceka, sekretara Asocijacije proizvođača električne energije iz obnovljivih resursa u BiH.

Vreme je raznih pokušaja dizanja imuniteta, a najlakše je kupiti vitamine. Nije pametno da vrste i doze određujemo iz svoje glave, a treba da znamo i kada se koriste. O tome govori doktorka Bojana Mandić.

Autor i voditelj emisije je Aleksandra Vukićević.   

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво