Digitalne ikone

Međunarodna naučna konferencija Kultura: u potrazi za novom paradigmom održana je prošle sedmice na Filološkom fakultetu u Beogradu, a mi ćemo u današnjoj emisiji slušati beleške sa ovog skupa - o digitalnoj kulturi i novim medijima, u kontekstu savremene kulture.


Resonate festival, platforma za umrežavanje, razmenu znanja i obrazovanje, koja okuplja umetnike iz celog sveta i pokreće diskusije o ulozi tehnologije u umetnosti i kulturi, održana je od 21. do 23. marta u Domu omladine Beograda.
Uživo sa nama, na talasima Radio Beograda 2, Galeb Nikačević sumira i komentariše rezultate i program.

Belgrade Business International Case Competition 2013 (BBICC), prvo globalno studentsko takmičenje u rešavanju studije slučaja, biće održano u Beogradu od 2. do 7. aprila.
Aleksandar Grudenić, u ime organizatora, beogradskog Fakulteta organizacionih nauka, najaviće događaj i predstaviće teme iz oblasti ICT, kao i korišćenje novih medija u pripremi, promociji i realizaciji takmičenja.

Takođe, najavićemo i skup koji se danas održava u Privrednoj komori Srbije, u 13 sati, a posvećen je novostima sa svetskih sajmova, novim tehnologijama i uređajima.

Urednica i voditeljka je Tamara Vučenović

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво