Читај ми!

Znamo li kako da se ponašamo u slučaju zemljotresa?

Dok pratimo informacije iz Turske i Sirije o posledicama razornih zemljotresa, u našoj redovnoj rubrici "Pitanje jutra" pitaćemo slušaoce da li su nekada imali neku obuku na ovu temu i da li znaju koje mere treba preduzeti u slučaju jakog zemljotresa. Takođe, s lica mesta u Turskoj, uključićemo našeg kolegu Zorana Slepčevića koji će nam prenete poslednje vesti s terena.

Najavićemo veliki okrugli sto o značaju kliničkih ispitivanja koji će biti održan u Beogradu, a sagovornica će nam biti Maja Conkić, predsednica Udruženja za unapređenje kliničkih ispitivanja lekova.

Emitovaćemo i priču o učitelju Marku Čikariću iz Prokuplja koji radi u udaljenoj seoskoj školi  u Tovrljanu i usput pomaže meštanima i đacima, organizuje obnovu škole i druge aktivnosti u ovom planinskom selu.

Nikolina Miljković pripremila je veoma zanimljiv prilog o istoriji parfema u kojem ćemo saznati šta je to "Mađarska vodica" i kako se može doći do personalizovanog parfema koji je pripremljen sam za korisnika.

Drugi program Radio Beograda obeležava 65 godina postojanja, pa će nam tim povodom u goste doći kolega Ranko Stojilović. On će najaviti i dodelu nagrade „Nikola Milošević" za najbolju knjigu u oblasti teorije književnosti i umetnosti, estetike i filozofije.

Urednik i voditelj Miša Stojiljković

Probudite se uz Radio Beograd 1!

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво