Читај ми!

Svetsko prvenstvo u fudbalu, Katar 2022.

Na dvadeset drugom Svetskom prvenstvu u Kataru, fudbaleri imaju prve dana odmora. Bar oni koji su obezbedili plasman u četvrtfinale, koje nam obećava kvartet zanimljivih utakmica u zavšnici šampionata. Sinoć je briljirala reprezentacija Portugalije, koja je rafalnom paljbom rezultatski demolirala selekciju Švajcarske, ne pamti se kada su igrači iz zemlje satova i čokolade delovali tako nemoćno na jednom susretu. Uspeh je tim veći ukoliko se zna da je Kristijano Ronaldo, jedna od  svetskih fudbalskih ikona, na teren ušao tek sedam minuta pre završetka  regularnog dela meča. Heroj večeri bio je Ramos, sa tri postignuta pogotka. Sledi odmor, pa onda susreti koji obećavaju nove fudbalske lepote: Holandija-Argentina, Francuska-Engleska, Hrvatska-Brazil i Maroko-Portugalija.

U zamerkama koje su kružile društvenim mrežama i pojedinim portalima, našim fudbalerima zameralo se da nisu mnogo trčali, da nisu bili dovoljno fizički spremni. Gle čuda: stigao je zvanični podatak po kome su orlovi na svakoj utakmici nadtrčali svoje rivale, sva tri! Ovaj podatak, kao i sam termin odigravanja Mondijala u kasnu jesen, kad mu vreme nije, za našu emisiju komentariše Dejan Ilić, poznati kondicioni trener.

Mondijalske emisije od danas traju pola sata, ali ćemo ih raditi s pažnjom kao svih prethodnih sedamnaest. 

U realizaciji mondijalskih emisija učestvuje kompletna Sportska rubrika Radio Beograda 1, čiji je urednik Vlade Radičević, kao i naše kolege iz drugih programskih segmenata - muzičari, producenti, tonski realizatori i snimatelji programa.

Ispred mikrofona je Željko Stefanović.

 

 

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво