Читај ми!

Počinje Božićni post-kako napraviti prelaz u ishrani?

Na dan kada počinje predbožićni post u emisiji ćemo ugostiti endokrinologa prof. dr Vesnu Dimitrijević Srećković koja će nam dati savete kako najbolje i najzdravije preći na izmenjeni režim ishrane. Ona će govoriti i o tome kako posnom ishranom nadomestiti sastojke koji se češće nalaze u mrsnim proizvodima.

Prema nekim najavama, očekuje se da Zakon o privremenom izdržavanju dece iz Alimentacionog fonda uđe u skupštinsku proceduru. Tim povodom razgovaraćemo s Verom Totić iz Udruženja samohranih roditelja koja će nam dati bolji uvid u to kakva je trenutna situacija i šta će ovaj zakon značiti za pomoć majkama koje posle razvoda ostanu same s decom.

Bliži se Svetski dan borbe protiv HIV-a i side, pa ćemo u emisiji govoriti i o nedelji testiranja na HIV i hepatitis. Sagovornik će nam biti Bratislav Protić, predsednik Uprave organizacije POTENT koje je organizovalo nedelju besplatnog testiranja.

Pred kraj emisije sagovornica će nam biti Jana Zabunov, direktorka Akademije ženskog preduzetništva koja će najaviti Međunarodnu konferenciju „Ruralne Evropljanke".

Urednik i voditelj Miša Stojiljković

Probudite se uz Radio Beograd 1!

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво