Читај ми!

Čekajući zlato iz Arnema

Centralni sportski događaj ove subote je finalna utakmica svetskog šampionata za odbojkašice između Srbije i Brazila koja se igra u holandskom Arnemu od 20 časova. Naše odbojkašice brane titulu osvojenu pre 4 godine u Japanu, Brazilke su do sada 3 puta bile vicešampionke sveta. Čućemo očekivanja iz srpskog tabora pred najvažniju, 12 utakmicu na prvenstvu, uz napomenu da Srbija ima svih 11 pobeda do sada, uz samo 3 izgubljena seta. Tim povodom, iz Istanbula će nam se javiti nekadašnja kapitenka Maja Ognjenović koja je ovoga leta uzela predah od reprezentativnih obaveza.

Uskoro će izbori u Fudbalskom savezu Srbije, a kao jedan od kandidata pominje se nekadašnji predsednik FSS u zejedničkoj državi sa Crnom Gorom i bivši generalni sekretar Crvene zvezde Nebojša Leković koji će biti u našem studiju posle 16 č časova. Može li fudbalska Srbija da ase ujedini uoči Mundijala u Kataru, izbori su zakazani za 31. oktobar, ili nam ponovo slede podele, što se najavljuje kroz stav Crene zvezde.

Pažnju posvećujemo i jednom humanitarnom, više rekreativnom nego takmičarskom turniru koji se održava povodom dana beogradske opštine Zvezdara.

Mlada najbolja fudbalerka Evrope Nina Matejić nedavno je blistala u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope igračica do 19 godina, posetiće nas ovoga popodneva i govoriti o svojim planovima vezanim za nastavak karijere.

Uz redovne rubrike iz kulinarstva i kulture naše druženje trajaće od 15,30 do 19 časova.

 

 

Време спорта и разоноде Време спорта и разоноде

Autor:
Жељко Стефановић

13. марта 2024. године, емисија обележава 64 година постојања, што је сврстава у ред најтрајнијих радио програма у нашим и европским оквирима. Свих тих деценија била је и остала мамац за публику која прати спорт, али и актуелности из јавног и културног живота. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво