Grčka na kraju turističke sezone

Potrošače koji štede struju grčka vlada nagradiće umanjenim računima. To je jedna od mera koja se u toj zemlji najavljuje kako bi se dočekali i prezimili naredni meseci. Kako se Grci nose sa rastućom energetskom i ekonomskom krizom? Koliko je turistička sezona koja se ovih dana završava napunila budžet? Kakav ekonomski program pred predstojeću izbornu godinu najavljuje Vlada premijera Micotakisa, a šta sa druge strane obećava opozicija? Koliko je ozbiljna situacija sa novim talasom izbeglica na granici sa Turskom i koje mere Grčka planira kako bi zaustavila ulazak migranata?

Gošća emisje je Ivana Đorđević, novinar Grčkog javnog servisa, sa kojom razgovaramo i o saradnji Srbije i Grčke, dve zemlje koje zajednički čuvaju sećanje na herojska vremena Prvog svetskog rata i boravak srpske vojske na ostrvu Krf.

Urednik i voditelj je Ivana Pribićević.

У средишту пажње У средишту пажње

Autor:
Редакција магазинског програма

Свакога радног дана емисија "У средишту пажње" доноси интервју са нашим најбољим аналитичарима и коментаторима, политичарима и експертима, друштвеним иноваторима и другим познатим личностима, или личностима које ће убрзо постати познате. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво