Читај ми!

Micić u polufinalu

Na Svetskom prvenstvu u rvanju u beogradskoj Areni, Stevan Micić u kategoriji do 57kg u slobodnom stilu plasirao se u polufinale i od 16 časova i 45 minuta boriće se za finale sa Albancem Zelintonom Abakarovim. Drugi predstavnik Srbije Hetik Sabolov, u kategoriji do 74 kilograma, zaustavljen je u četvrtfinalu, ali ako se Italijan Frank Šanid plasira u finale, Sabolov će sutra, kroz repesaž,moći da dođe do borbe za bronzu.

Večeras se igraju polufinalne utakmice na Evropskom prvenstvu u košarci. Košarkaši Francuske i Poljske odmeriće snage u prvom polufinalu koje počinje u 17.15, a u drugom, od 20.30, o plasmanu u finale odlučivaće selekcije Španije i Nemačke, domaćina završnice Evrobasketa.Košarkaši Francuske plasirali su se u polufinale pošto su nadigrali Italiju sa 93:85 posle rezultatskog preokreta i produžetka.Njihovi suparnici u nadmetanju za plasman u finale, tim Poljske, priredio je veliko iznenađenje eliminišući selekciju Slovenije sa 90:87 u vrlo dramatičnoj završnici.Selekcija Španije je prva izborila plasman u polufinale nadigravši Finsku sa 100:90 posle preokreta pošto su Finci vodili sa 15 razlike.Nemačka je savladala Grčku sa 107:96 najviše zahvaljujući sjajnom šutu za tri poena, meč su završili sa čak 17 postignutih trojki.Polufinalne mečeve ljubitelji sporta mogu gledati na Prvom programu RTS-a.

Crvena zvezda i Partizan imali su još jedan evropski dan, u Ligi konferencije Partizan je sa Nicom igrao 1:1, dok je Crvena zvezda opet poražena ,ovoga puta u gostima Trabzonsporu, rezultatom 2:1. Čućemo izjave trenera dva naša najveća kluba, kao i Milana Borjana, Igora Vujačića i Slobodana Uroševića. U emisiji ćemo čuti i komentare Milivoja Ćirkovića, našeg nekadašnjeg internacionalca, u vezi sa učinkom večitih rivala na međunarodnoj sceni, kao i o spisku koga je danas objavio selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi, u reprezentaciji debituju Mitrović i Babić.

Događaj koji svi željno iščekuju, Red Bull Show Run Beograd održaće se sutra  na Trgu Republike, u Beograd  je stigao i šampionski bolid koji će voziti legenda Formule 1 Dejvid Kultard. Spektakl koji se prvi put dešava u Srbiji pomeriće granice i srpsku prestonicu staviti u epicentar trkačkih dešavanja. U sklopu svog programa Red Bull Show Run Beograd ugostiće neka od najznačajnijih imena iz sveta sporta! Uz pobednika čak 13 trka Formule 1 Dejvida Kultarda, gume će u centru Beograda zapaliti i Red Bull Driftbrothersi, kao i Aras Gibiježa na svoja dva stunt motora.

Bavimo se i rukometom, uoči revanš susreta naših klubova na međunarodnoj sceni. Govoriće za naš program Nenad Kraljevski, trener Dinama iz Pančeva i Žikica Milosavljević, strateg kragujevačkog Radničkog. Čućemo i druge vesti iz domaćeg i međunarodnog sporta, one o kojima ćete sutra moći da čitate na novinskim stupcima. Emisiju realizuju i Miroslav Antonijević, Svetlana Stevanović i Slobodan Igrutinović.

Urednik i voditelj je Željko Stefanović.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво