Читај ми!

Pola veka Knjige solidarnosti

Najstarija programska akcija Radio Beograda, "Knjiga solidarnosti" 6. oktobra puni 50 godina svog postojanja. Dugi niz godina ova naša akcija ima humaniratnu, kulturnu i prosvetiteljsku misiju, u kojoj doprinos daju i naši slušaoci, donacijama za opremanje škola i školskih bibiloteka širom naše zemlje. Koje su aktivnosti predviđene tokom obeležavanja jubilarne godine saznaćemo od Mihaila Šćepanovića, sa kojim razgovara Miša Stojiljković.

Jedan od najznačajnijih i najobimnijih poslova topličkih poljoprivrednika, berbu i otkup šljiva, prati dosta problema. To su niska otkupna cena, nedostatak berača, haotičan otkup i do sada nezabeleženo, slabo interesovanje kupaca. Zbog svega toga, postoji opasnost da će trećina ovogodišnjeg roda ostati neobrana.

Sinoć su u Negotinu svečano otvoreni 56. Mokranjčevi dani, nastupom Hora Mokranjac iz Beograda i horova iz Negotina.  Kako je bilo na otvaranuju festivala i šta će se do petka 16. septembra dešavati u Negotinu, saznaćemo od naše muzičke urednice Aleksandre Paladin.

Urednik i voditelj Biljana Šujdović.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво