Читај ми!

Humoristička emisija

Ljudi moji pa oni nas još uvek plaše nekakvim Luciferom i kentaurom! Džabe, džab-džabe... Jer, narod koji se ne plaši 'ladnog betona, promaje i kredita u švajcarcima je - neustrašiv!

Novine pišu kako je u dvorištu jednog kineskog restorana pronađen otisak stope dinosaurusa... Glavni kuvar, gazda, konobar i gazdarica tog restorana se kunu kako je dinosaurus istranžiran pre samo sedam dana i da hrana nikako ne sadrži meso sa pređenim rokom trajanja!

Jedan Užičanin pokušao da opljačka zlataru. Vlasnik je skočio na njega kao da ne brani zlataru nego svoju komplet-lepinju sa pretopom. I onda se ispostavilo da je napadač imao plastični pištolj... Znači, greškom je krenuo na zlataru a u stvari je zapucao u bižuteriju.

Teniserka Jelena Janković ušla je u svet nekretnina... Što dokazuje da u Srbiji prodaja nijedne nekretnine ne može da prođe bez reketa.

I, za sam kraj rubrike, vremenska prognoza... Republički hidrometereološki zavod ove nedlje nas je bombardovao raznim upozorenjima. Malo je falilo pa da nam se, u ime njih, obrati i Avram Izrael lično.

Muzički urednik Ilija Pavlović.

Autor teksta Zoran Nikolić Zozon.

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво