Читај ми!

Humoristička emisija

Izjednačili su se dolar i evro! Tačno! U džepu imamo nula dolara i nula evra.

Kentaur, najnoviji soj koronavirusa, došao je u Evropu. Doktori kažu da polako raste zabrinutost, ali da bi trebalo biti ozbiljan i oprezan. Sa grčkog alfabeta, polako ali ozbiljno, prelezimo na grčku mitologiju.

Toni Turčinov, predsednik hrvatske opštine Murter, u jednom klagenfurtskom bordelu je sa službene kartice potrošio čak 1.560 evra. Upitan o skandalu Turčinov je rekao da je bio na običnom večernjem druženju u bordelu s gostima i domaćinima i da je slučajno pomešao sa privatnom karticom. Ma nije on išao tamo zbog sebe, nego zbog opštine.

Već je prekasno da se ograniči globalno zagrevanje na najviše 1,5 stepeni Celzijusa u poređenju sa predindustrijskim nivoima, upozorio je nemački meteorolog i klimatolog i upozorava na porast temperature od 3 stepena. Eto, izgleda da je došlo je vreme da se napravi i vakcina protiv globalnog zagrevanja.

"Pošta Srbije" upozorava na novu prevaru građana, na takozvane fišing mejlove u kojima se traži uplata novca putem platnih kartica, a zloupotrebljeno je ime i logotip ovog javnog preduzeća. U prevodu, ugledajte se na naš Katastar. Ne otvarajte mejlove!

 

 

 

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво