Читај ми!

Leto uz moju knjigu - stvarni i izmaštani predeli

Tokom leta u okviru emisije Moja knjiga ponovo ćemo čuti emisije u kojima se govori o značajnim i zanimljivim knjigama domaćih i stranih autora. U toku jula slušamo emisije u kojima su predstavljeni romani, studije i putopisi u kojima je reč o putovanjima, o doživljaju pojedinih konkretnih i postojećih mesta, a mesec avgust proteći će u razgovoru o delima koja predstavljaju svojevrstan poziv na putovanje u svet mašte, delima koja su namenjena i deci i odraslima, a koja nas vode u nove, izmaštane predele.

Književnica Mirjana Popović Radović pričaće o kultnom romanu ''Na putu'' Džeka Keruaka. Zasnovan na avanturama i stvarnom putovanju Džeka Keruaka i njegovog prijatelja Nila Kasidija, ovaj roman govori o dvojici prijatelja čija su četiri putovanja preko čitavog američkog kontinenta predstavljala pobunu, potragu za smislom, slobodom i autentičnim iskustvom.

Моја књига

Autor:
Војислав Карановић

Емисија о књигама и читању, о књижевности, уметности и стваралаштву. Гости су људи различитих интересовања, различитих занимања и професија. Сваки саговорник издваја књигу коју воли, ону која му је посебно значајна и за коју може да каже: ово је моја књига. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво