Читај ми!

Tropski talas - kako da sačuvamo zdravlje u ekstremnim vremenskim okolnostima?

Često zaboravljamo da je koža naš najveći organ, kojim dišemo i kojim upijamo, ali i reagujemo na sve spoljne uticaje. S obzirom da smo na početku velikog tropskog talasa koji pogađa našu, kao i sve zemlje u ovom delu Evrope, i ovoga puta oglašavaju se dermatolozi sa apelima da se koliko god je više moguće zaštitimo od izlaganja prekomernoj toploti i sunčevim zracima zbog opasnog dejstva UV zraka.

Koje su sve negativne posledice prekomernog boravka na suncu po našu kožu, a samim tim i po naše zdravlje, kako UV zraci deluju na kožu, koje promene su signal da se treba obratiti lekaru i kako da se adekvatno i odgovorno ponašamo, posebno u vrelim danima kao što je današnji i oni pred nama tokom celog leta - pitanja su na koja ćemo odgovore dobiti od dr Jovane Pelemiš, specijaliste dermatovenerologije.

Urednik i voditelj Elizabeta Arsenović.

У средишту пажње У средишту пажње

Autor:
Редакција магазинског програма

Свакога радног дана емисија "У средишту пажње" доноси интервју са нашим најбољим аналитичарима и коментаторима, политичарима и експертима, друштвеним иноваторима и другим познатим личностима, или личностима које ће убрзо постати познате. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво