Читај ми!

Šta sa viškom hrane?

Na završnoj konferenciji projekta "Ka boljem upravljanju otpada od hrane" predstavljeni su rezultati u ovoj oblasti. Čak 99 odsto ovog otpada završava na deponiji, gde emituje opasne gasove sa efektom staklene bašte. Ta količina je jednaka količini gasova koju emituje između 6 i 7 hiljada motornih vozila na godišnjem nivou. O upravljanju viškovima hrane Aleksandrar Milivojević razgovarao je sa Milanom Stefanovićem, savetnikom za propise i inspekcije u NALED-u.

U Pitanju jutra razgovaramo o tome zašto je Beograd najprivlačnije mesto za život i zašto se, posebno mladi, opredeljuju za život u Beogradu, iako je život mirniji i jeftiniji u nekim drugim mestima.

Gordana Goncić, podsekretar za kulturu Grada Beograda će najaviti početak i program 30. BELEF-a, a kao i svakog četvrtka, i ovog su nam kolege iz naučne redakcije pripremile interesantnu naučnu priču.

U program ćemo uključiti i Lidiju Mikić, studentkinju generacije Medicinskog fakulteta u Beogradu, jednu od svršenih studenata koji su pre nekoliko dana dobili posao.

Sa vama je Aleksandra Mladenović

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво