Читај ми!

Haland na Autokomandi

Fudbalska reprezentacija Srbije u okviru prvog kola Lige nacija dočekuje selekciju Norveške. U okviru grupne faze Lige nacija, Srbija će pored Norveške, igrati i protiv Slovenije i Švedske, koje se međusobno sastaju večeras. "Orlovi" u prvom kolu na stadionu "Rajko Mitić" dočekuju selekciju  koja u svojim redovima ima jednog od najboljih svetskih napadača, Erlinga Halanda. Njegovo prisustvo lepa je pozivnica za publiku, baš kao i dobro raspoloženje u našem nacionalnom timu, na čelu sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem. Utakmica između Srbije i Norveške igra se od 20.45 časova, uz prenos na Prvom televizijskom kanalu RTS-a.

U Beogradu počinje Fajnal-ejt vaterpolo Liga šampiona i drugu godinu zaredom na bazenu "11. april" osam najboljih timova Starog kontinenta boriće se za titulu klupskog prvaka Evrope. U Beogradu počinje Fajnal-ejt vaterpolo Liga šampiona i drugu godinu zaredom na bazenu "11. april" osam najboljih timova Starog kontinenta boriće se za titulu klupskog prvaka Evrope. Čućemo izjave trenera Novobeograđana Igora Milanovića i igrača Dušana Mandića i Nikole Kovačevića, kao i trenera Marseja Miloša Šćepanovića. U ostalim četvrtfinalnim mečevima atraktivnog takmičenja sastaju se: Breša - Hanover , Pro Reko - Barseloneta i Ferencvaroš - Jug. 

Košarkaši Partizana savladali su ekipu Crvene zvezde sa 70:67 u trećem meču finalne serije plej-ofa ABA lige. Zvezda vodi u seriji sa 2-1 i imaće i u narednom meču priliku za osvajanje regionalnog takmičenja. Crno-beli su pobedom uspeli da smanje u finalnoj seriji na 2-1 i tako ostali u igri za trofej regionalnog šampiona. Partizan je na krilima do poslednjeg mesta ispunjene dvorane "Aleksandar Nikolić", znatno energičnije ušao u meč i od samog starta nagovestio konačan ishod. Četvrti meč na programu je u petak od 18.30, kada će takođe Partizan biti domaćin. 

 

Odbojkašice Srbije poražene su danas u Ankari od selekcije Tajlanda sa 2:3, po setovima 23:25, 27:25, 20:25, 25:20, 12:15, u meču drugog kola prve sedmice Lige nacija. Najefikasnija u selekciji Srbije bila je Jovana Zelenović sa 21 poenom, Maja Aleksić je zabeležila tri poena manje, dok je 13 poena dodala Sara Lozo. Srbija je u prvom kolu pobedil Belgiju sa 3:1. Naredni meč Srbija igra sutra od 12 časova protiv Bugarske. Muška seniorska reprezentacija Srbije odigrala je sinoć prvu od dve prijateljske utakmice protiv Irana u okviru priprema za četvrtu Ligu nacija . Naš državni tim je  u dvorani "Slodes" u Beogradu, u meču odigranom bez prisustva publike, savladao Iran sa 3:2, po setovima 26:24, 23:25, 22:25, 25:19 i 15:13, posle 124 minuta igre. Druga utakmica će se odigrati sutra (četvrtak, 2. jun) od 17.15 časova, takođe bez gledalaca u sali.     

                       

Bivši trener fudbalera Čukaričkog Saša Ilić imenovan je za novog šefa stručnog štaba CSKA iz Sofije, saopštio je bugarski klub.Navodi se da će Ilić u ponedeljak, 6. juna, zvanično biti predstavljen kao novi trener bugarskog prvoligaša. Srpski trener je sa CSKA potpisao dvogodišnji ugovor, a finansijski detalji nisu saopšteni. Iliću će pomoćnici biti Veličko Kaplanović, Milorad Peković, Darko Obradović i Slobodan Milinković. U Beogradu je danas održana promocija italijanskog fudbalskog kampa, čiji je promoter proslavljen kapiten Juventusa i reprezentacije `azura` Andrea Pirlo, pa će biti reči i o ovoj akciji Dečje fudbalske asocijacije Srbije. O ovim i drugim vestima iz domaćeg i međunarodnog sporta možete slušati na programu Radio Beograda 1 tokom popodneva. Slušajte danas u našem `Sportskom žurnalu` ono o čemu ćete sutra moći da čitate na novinskim stupcima. U realizaciji emisije uečstvuju i Srđan Manojlović, Slobodan Maletić i Slobodan Igrutinović.

Urednik i voditelj je Željko Stefanović.

 

 

 

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво