Komšije nekad i sad

"Da kliknemo zajedno" naziv je kampanje koju u lokalnim samoupravama naše zemlje, uz podršku Vlade Švajcarske sprovodi program Swiss pro, kako bi građanima i građankama približio prednosti upotrebe elektronskih usluga i otvorenih podataka na lokalnom nivou. O rezultatima kampanje ovoga jutra razgovaramo sa Maidom Jusufović.

Dan reke Save je 1. jun. Uoči ovog dana JVP Srbijavode danas, od deset časova, organizuje akciju čišćenja savskog priobalja. Goran Puzović direktor Srbijavoda će nam se tim povodom uključiti u program.

Skoro mesec dana je prošlo od uvođenja novog načina fiskalizacije. O iskustvima, problemima, ali i  prednostima u jutarnjem programu govori nam Dejan Mladenović, samostalni savetnik u Savezu Računovođa i revizora Srbije.

Danas je Svetski dan komšija. Ta inicijativa nastala je u Parizu kao reakcija na sve veće otuđenje koje je nastalo između ljudi.  Budući da je u pitanju globalni fenomen ovaj dan se od 2004. godine obeležava u 1300 gradova širom Evrope. Vas ovoga jutra pitamo - Kakav vam je komšiluk?

Sa vama je Aleksandra Mladenović.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво